Loading color scheme

MAGMAX NITRO™: NOVÁ ETAPA BĚŽECKÉ REVOLUCE ZNAČKY PUMA

Mag-MaxMen5 Vykročit ze dveří tou správnou nohou teď bude snazší než kdy dřív, PUMA totiž přichází s revoluční novinkou – MagMax NITRO™. Tato tréninková běžecká obuv na každý den povyšuje pojem „maximální tlumení“ na zcela novou úroveň.

MagMax NITRO™ se může pochlubit úchvatnými 46 mm pokročilé pěnové technologie NITROFOAM™ od značky PUMA, která zajišťuje maximální tlumení a neuvěřitelný odraz při každém kroku. Tréninkové i regenerační kilometry tak budou plynout s lehkostí a elegancí, jakou jste dosud nepoznali.

Bota je perfektním společníkem pro všechny běžce, ať už jste začátečník, nebo zkušený maratonec. Nový člen vaší běžecké kolekce přináší pružnost, pohodlí a úsměv od ucha k uchu při každém dalším kroku.
Svršek z technické síťoviny posílený technologií PUMA PWRTAPE poskytuje prvotřídní prodyšnost, zatímco tvarovaný límec s pěnovým vyztužením zajišťuje extra pohodlí a efektivní přizpůsobení. A díky legendární gumové podrážce PUMAGrip, která zajišťuje spolehlivou přilnavost na různých površích, si můžete být jistí, že vás už nic nezastaví.

MagMax NITRO™ přichází v okouzlujícím barevném provedení modrých tónů inspirovaných barvou přírodního polodrahokamu Lapis Lazuli. Pánská verze vás zaujme intenzivním purpurově modrým svrškem, který je dokonale doplněn jemným zeleným přechodem na mezipodešvi NITROFOAM™, táhnoucí se od paty až ke špičce.

Dámská verze zaujme světle modrým svrškem, který doplňuje limetkově zelený pruh PUMA a výrazný temně modrý akcent, který dodává mezipodešvi NITROFOAM™ dravou energii a svěžest. Na českém trhu bude k dostání zářivě žlutá varianta, díky níž budete nepřehlédnutelní.

Romain Girard, VP Innovation PUMA, dodává: "MagMax NITRO™ je bota s největším tlumením vůbec – obsahuje více NITROFOAM™ než kterýkoli z našich předchozích modelů. Je to vstupní brána do světa běhu, zvlášť když potřebujete trochu extra motivace vyrazit ven. Ať už se chystáte na svou první běžeckou zkušenost, nebo hledáte maximální pohodlí pro regenerační běh, tento model vám umožní zažít běhání s neuvěřitelnou lehkostí a komfortem. Přidáním této maximálně tlumené boty do naší nabídky jsme běžcům nabídli nový skvělý kousek, který bez problémů zapadne do jakékoli výběru běžeckých bot.“

DESIGNOVÉ BOTY ZA SUPER CENY NAJDETE U NAŠEHO PARTNERA