Loading color scheme

Nové modely Xero Shoes podzim / zima 2024. Najdete zde elegantní kožené boty, bílé tenisky, a navíc pohodlné nazouvací boty pro děti

XeroShoesRidgeway-ChelseaBrownw Výrobce minimalistické obuvi Xero Shoes představuje pro sezónu podzim a zima 2024 čtyři z brusu nové modely. Tuto sezónu se do středu pozornosti dostávají klasické tvary s moderním nádechem a s důrazem na vysoce kvalitní materiály. Jedná se o stylové pánské i dámské chelsea boty, klasické dámské celokožené šněrovací boty, tenisky i nazouvací boty pro děti. Barefootové boty Xero Shoes tradičně přinášejí přirozený pohyb při jakékoli aktivitě, vždy s důrazem na pohodlný volný pohyb nohy.

Značka Xero Shoes se dlouhodobě zaměřuje na výrobu bot, které podporují přirozený pohyb. I modely pro podzim a zimu 2024 proto mají vše, co obnáší DNA Xero Shoes - nevyvýšenou patu pro podporu správného držení těla a design nízko při zemi pro dokonalou rovnováhu a hbitost. Charakteristickým rysem je také flexibilní podrážka s dostatečnou mírou ochrany a zároveň možností vnímat půdu pod nohama. Xero Shoes neustále při vývoji produktů inovuje design a vytváří také lehčí verze oblíbené obuvi.

Xero Shoes Ridgeway Chelsea

Jedná se o robustní ale rafinovaný model klasického chelsea typu. Nadčasové a stylové kožené boty pro muže a ženy jsou vyrobeny z kůže s patinou, která jim dodává designový styl. Podrážka je odolná, umožňuje pohodlnou chůzi po jakémkoli povrchu a tyto chelsea boty jsou pohodlné i při nazouvání a vyzouvání. V pánské variantě v černé a tmavě hnědé barvě, v dámské variantě pak černé a hnědé.

Xero Shoes Breckenridge
Klasické dámské šněrovací boty Xero Shoes Breckenridge jsou vyrobeny z přírodní kůže s patinou, díky které vypadají skvěle třeba v kombinaci s džínami. Nabízejí velmi pohodlnou chůzi a jsou pro nohy komfortní i v chladnějších měsících. Jejich podrážka pak ochrání před chladem a zároveň zajistí neustálý kontakt se zemí. V nabídce jsou pak v černé, hnědé a šedé barvě.

Kožené tenisky Xero Shoes Dillon Leather v bílé barvě
Kožené tenisky Xero Shoes Dillon Leather se vyznačují zejména ikonickou siluetou, která ještě více vyniká v originální bílé barvě. Kožená teniska je designována pro všestranné nošení a bota nabízí pohodlný zážitek z chůze. Dillon jsou pak také tenisky, které se hodí ke všem oblíbeným outfitům. Mají vrchní díl z kůže a FellTrue podrážku, která obepíná svršek. Tenisky mají konstrukci s nulovým dropem, což zajistí pohodlí a přirozený pohyb s kontaktem se zemí během náročného dne.

Dětské nazouvací tenisky Xero Shoes Dillon Canvas
Dětské, dívčí i chlapecké tenisky Xero Shoes jsou navrženy pro aktivní děti z odolného bavlněného plátna. Jsou dostatečně pevné ale přesto lehké. Nazouvací slip on design usnadňuje dětem obouvání.
Dillon Canvas jsou ideální kousek, který se bude hodit k vaším dětem ke všem outfitům. Tenisky mají vrchní díl z odolné bavlny, která zajistí prodyšnost a je velmi snadná na údržbu. Podrážka má tvar košíčku, kde pružná pryž FellTrue, obepíná svršek. Slip-on tenisky mají konstrukci s nulovým dropem, což zajistí pohodlí a přirozený pohyb během náročného dne. V prodeji jsou unisex černé, modré a v barvě orchidejového okvětního lístku.