Loading color scheme

Nákupní tip: Starožitné šperky s magickou duší modrého safíru od Antiques Cinolter

zlaty-prsten-se-safirem-a-diamanty Věděli jste, že safír je drahokamem měsíce září? Ač je známý svou magicky modrou barvou, může díky příměsi různých kovů získat odstíny růžové, fialové, oranžové ale i dechberoucí vícebarevné variace. Spolu s diamanty, smaragdy a rubíny tvoří safír velkou čtyřku nejvzácnějších drahých kamenů světa. Pražské starožitnictví Antiques Cinolter založené roku 1991 patří k expertům v oboru šperkařství. Podobné skvosty nabízí ať už v ryzí podobě či jako součást šperků s neopakovatelným příběhem.

V nabídce obchodu naleznete např. náramek s diamanty a přírodními safíry bez tepelných úprav, které jsou zasazeny do něžných květů. Barevnou kombinaci drobných modrých a jednoho růžového centrálního safíru v sobě zase snoubí kouzelný oválný přívěšek z bílého zlata. Uhrančivě modrý safír je k prodeji jako volný kámen oválného brusu o váze 1,60 CT. Vybírat jedinečný dárek můžete mezi prsteny v odlišných a neopakovatelných designech. Zatímco diamanty zdobený prsten z bílého zlata nese ve svém srdci safír ve tvaru kapky, masivní prsten ze žlutého zlata je kromě briliantů osázen dominantním čistým safírem původem ze Srí Lanky. Přívěšek ve tvaru kříže kombinující diamanty se safíry je unikátním starožitným art deco kouskem vyrobeným mezi 20. - 30. lety 20. století.

Samozřejmostí je kompletní servis a následná péče o šperky stejně tak jako certifikáty kvality a pravosti, členství v asociaci starožitníků i chartě Cinoa. Pokud toužíte po jedinečném dárku s duší, vlastní cenné starožitnosti nebo investici do vzácného kamene, bude vám Antiques Cinolter profesionálním poradcem.