Sváteční nedělní brunch v Pohostinci Karlín
Neděle, poslední den v týdnu, který má už ve svém názvu klíč jak ho máme strávit. Ne prací, ale odpočinkem, který je pro nás po celotýdenním shonu opravdu potřebný a zasloužený. A jak lépe začít den, než u dobrého jídla s rodinou a přáteli? To ví i tým Pohostince Karlín a proto se rozhodl od října zavést také pravidelné nedělní brunche. Ty sobotní si získaly u zákazníků velkou oblibu a to díky příjemnému prostředí, lahodným pokrmům a v neposlední řadě i dobré ceně. Brunche se konají pravidelně od 11 do 14:30 hod a je potřeba si udělat rezervaci předem.
Menu v nabíce se pravidelně střídá a tak i při pravidelných návštěvách je pestrost zajištěna. Součástí brunche jsou vždy dva teplé servírované chody, jeden rybí a jeden masový. Dále pak salátový a předkrmový bar, ze kterého můžete konzumovat neomezeně a pochutnat si na salátech, ale i polévce nebo variacích zeleninových a masových předkrmů. Sladká tečka na závěr nesmí chybět a i zde můžete volit z několika dezertů. V ceně brunche máte navíc kvalitní prosecco i domácí limonády. Na svůj dětský bufet, s těmi nejoblíbenějšími jídly jako jsou řízečky nebo těstoviny, se můžou těšit i malí jedlíci do 6 let, kteří mají navíc vstup zdarma. Po dobrém jídle je pro ně připravený plně vybavený dětský koutek, kde se zaručeně nudit nebudou, což ocení i rodiče, kteří si tak budou moct vychutnat brunch v klidu a pohodě.
"Naše sobotní brunche se staly velmi oblíbené a zájem je opravdu veliký. Proto mám radost, že můžeme našim hostům tento příjemný gurmánský zážitek nabídnout i ve sváteční nedělní den. Opět u nás ochutnají výběr toho nejlepšího a užijí si příjemnou atmosféru, která zde panuje" , říká šéfkuchař Pohostince Karlin Jakub Katolický.
Pro naše stálé zákazníky a labužníky nabízíme navíc věrnostní kartu YIM&PIJU, díky které získávají automaticky slevu 10% na konzumaci a to nejen v Pohostinci Karlín, ale také v Pohostinci Monarch a restauraci Gran Cru. Tuto věrnostní kartu si můžete aktivovat na našich webových stránkách nebo u manažera restaurace.