Puschkin šlehačka: vodka s příchutí dezertu!
{phocagallery view=category|categoryid=1228|imageid=3677|float=left}Společnost Berentzen přichází na český trh s novou příchutí oblíbené vodky Puschkin. Novinka s názvem Puschkin Whipped Cream v sobě ukrývá lahodnou chuť sladké šlehačky a v kombinaci s velmi jemnou vodkou představuje jedinečný chuťový zážitek.
Značka Puschkin jakožto inovátor svých produktů reaguje na zahraniční trhy, konkrétně na Spojené státy americké, kde se trend dezertních příchutí vodky v oblasti nápojů stal velmi oblíbenou záležitostí u konzumentů. Hitem tohoto léta je Puschkin Whipped Cream i v sousedním Německu či v Nizozemsku.
Šlehačkový Puschkin s obsahem alkoholu 17,5 % rafinovaně kombinuje sílu křišťálově čisté vodky s jemnou chutí domácí šlehačky. Pije se ledově vychlazený jako panák, v koktejlech nebo formou originálního drink rituálu: vychlazený Puschkin Whipped Cream nalijte do sklenice typu shot a zastříkněte šlehačkou.
Puschkin Whipped Cream se vyrábí z vodky Puschkin. Tajemstvím její mimořádné kvality je unikátní ledový filtrační proces, který byl vyvinut speciálně pro vodku Puschkin. Při něm dochází k ochlazení vodky na –8 °C a ta je pak filtrována přes speciální vrstvené uhlíkové filtry. Celkem pět kontrolních etap v průběhu celého výrobního procesu zajišťuje nejvyšší kvalitu. Tento unikátní proces, jehož know-how vlastní vodka Puschkin, se datuje již od roku 1929.
{phocagallery view=category|categoryid=1228|limitstart=0|limitcount=0}