Loading color scheme

Objevte nový MBA Fashion Management: Staňte se lídry a inovátory módního průmyslu!

PR-lnek-ONLINE-MBA-1 Fashion management je dynamickým a neustále se vyvíjejícím oborem, který vyžaduje nejen kreativitu, ale také strategické myšlení a hluboké znalosti trhu. Pro ty, kdo touží po kariéře, která spojuje vášeň pro módu s odbornými znalostmi v oblasti managementu, přináší Business Institut nový program MBA Fashion Management. Tento nový program je navržen tak, aby studenty vybavil všemi potřebnými dovednostmi k tomu, aby se staly úspěšnými lídry a inovátory v módním průmyslu.

Flexibilita a inovativní přístup ke studiu

Jedním z klíčových benefitů tohoto programu je jeho flexibilita. MBA Fashion Management můžete absolvovat buď kombinovanou formou, která zahrnuje 11 lektorských setkání (interaktivní přednášky v rozsahu 3 x 60 minut), nebo 100% online formou, která zahrnuje videopřednášky a e-learningové moduly. Tento přístup umožňuje studentům přizpůsobit si studium podle svých potřeb a harmonogramu, což ocení zejména ti, kteří již působí v módní branži a chtějí si rozšířit své znalosti bez nutnosti přerušení kariéry.

Základy fashion managementu a praktické zručnosti

MBA Fashion Management na Business Institutu není jen o teorii. Program klade důraz na praktické přístupy k různým oblastem módního průmyslu. Studenti získají pevný základ ve fashion managementu, naučí se, jak efektivně připravovat podnikatelské plány, a seznámí se se strategiemi, které jim umožní uspět v konkurenčním prostředí módy. Významnou součástí programu je i výuka o udržitelnosti a inovacích, což jsou v současnosti klíčová témata v módním průmyslu. Díky tomu absolventi získají komplexní přehled o tom, jak úspěšně řídit módní značku v souladu současných trendů a požadavků trhu.

Uznávané odbornice jako součást lektorského týmu

Jednou z největších výhod programu MBA Fashion Management je kvalitní lektorský tým, který tvoří také uznávané odbornice z oblasti módy. Ing. Klára Haunerová, zakladatelka Institutu módní tvorby v Praze, je odbornicí na fashion marketing a management. Ve své kariéře pomohla mnoha začínajícím designérům při budování úspěšných oděvních značek a věnuje se také přednáškové činnosti a psaní odborných publikací. Její zkušenosti a znalosti jsou neocenitelným přínosem pro všechny, kdo se chtějí prosadit v tomto odvětví.

Další významnou lektorkou je Ing. Vladimíra Khelerová, CSc., odbornice na personální management, firemní kulturu a interkulturní konflikty. Kromě toho, že pomáhá mezinárodním firmám zlepšovat komunikaci a vyjednávací schopnosti, působí také jako koučka, která svým klientům pomáhá nacházet vnitřní sílu a motivaci k dosažení jejich cílů. Její zkušenosti s řešením náročných situací a vedením lidí jsou další přidanou hodnotou tohoto MBA programu.

PR-lnek-ONLINE-MBA-2 Studium, které probíhá v češtině s akceptací slovenského jazyka

Program MBA Fashion Management je veden v českém jazyce, avšak je plně přizpůsoben i slovenským studentům, kteří se nemusí obávat jazykové bariéry. Tento aspekt činí studium přístupným a komfortním pro všechny, kteří chtějí získat prestižní titul MBA a zároveň si prohloubit své znalosti v oblasti fashion managementu bez ohledu na to, zda pocházejí z Česka nebo Slovenska.

Pojďte změnit svět módy

Pokud je móda vaší vášní a chcete ji propojit s odbornými znalostmi, které vám otevřou dveře k úspěšné kariéře v tomto fascinujícím odvětví, neváhejte a přihlaste se na MBA Fashion Management na Business Institutu. Tato jedinečná příležitost vás vybaví vším, co potřebujete k tomu, abyste se stali lídry a inovátory v módním průmyslu. Vyplňte přihlášku ještě dnes a začněte svou cestu k prestižnímu titulu MBA v oboru, který milujete!