Loading color scheme

Jak na dokonalý home office? Zpestřete si ho nápaditým obědem či kvalitním šálkem kávy!

Villeroy--Boch-Lave-beige-kameninov-lek-na-kvu-019-l-Potten--Pannen--Stank-470-K Ráno stačí jen vstát, obléct se do pohodlného domácího oblečení a usednout k pracovnímu stolu. Home office je stále častěji vyhledávaným benefitem, bez kterého bychom si práci v dnešní době už jen těžko představili. Co však dělat proto, aby nám tento pracovní bonus nezevšedněl a nestal se nudnou rutinou? Stačí si čas strávený u pracovního stolu zpestřit kvalitním domácím jídlem a nápoji jako z oblíbené kavárny! Zkrátka díky stylovým pomocníkům od od Potten & Pannen – Staněk nemusíte kvůli dokonalým pokrmům opouštět svoji domácí kancelář.

Oxo-Odstedivka-na-salt-Good-Grips-velk-Potten--Pannen--Stank-999-K Oxo, Odstředivka na salát Good Grips, velká
Svěží oběd, po kterém budete mít ještě spoustu energie pro odpoledne nabité pracovními povinnostmi. Připravte si chutný salát Caesar či klasiku v podobě šopského salátu pomocí odstředivky značky Oxo, ve které vyperete klidně i celou hlávku křupavých listů. Nejprve si zeleninu jednoduše opláchněte v praktickém vnitřním koši a potom ji v průhledné plastové misce zbavte nadbytečných kapek. Stačí jen třikrát stisknout a je hotovo! S okamžitým zastavením vám poté pomůže důmyslná patentovaná brzda. Odstředit se nemusíte bát ani křehké bylinky či choulostivý kadeřávek, kuchyňský pomocník si poradí se vším, co mu dáte za úkol. Odstředivku na salát z kolekce Good Grips naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk.

Smeg-Pkov-kvovar-s-mlnkem-EGF03-50s-Retro-Style-erven-Potten--Pannen--Stank-22-890-K12 SMEG, Pákový kávovar s mlýnkem EGF03, 50’s Retro Style, červená
Dokonalý šálek kávy, který si v kanceláři jen těžko připravíte. Pákový kávovar italské značky Smeg bude vaším nejoblíbenějším kuchyňským pomocníkem nejen při práci z domu. Integrovaný mlýnek na kávová zrna, kontrolní panel s ukazateli tlaku, nerezový nahřívací panel nebo také napěňovací tryska. To vše v elegantním designu 50. let, který bude skutečnou ozdobou vaší kuchyně. Díky kónickým mlecím kamenům se můžete těšit na sametově jemnou kávu, kterou kávovar zvládne připravit pod optimálním tlakem 20 barů. Máte práce nad hlavu a cítíte, že jedno espresso určitě stačit nebude? Designový pomocník vám připraví klidně i dva silné šálky kofeinového povzbuzení. V nerezovém džbánku si navíc můžete ušlehat také nadýchanou mléčnou pěnu pro zjemnění chuti. Staňte se svým osobním baristou a zpříjemněte si práci z domu skvělým espressem či vyladěným cappuccinem. Litinový kávovar v hravém provedení najdete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk.

Brita, Skleněná filtrační konvice Glass Jug, 2,5 l, světle modrá
Dostatečný příjem tekutin při práci zlepšuje koncentraci, zvyšuje energii a předchází bolesti hlavy z neustálého sledování obrazovky počítače. Zůstaňte proto hydratovaní i na home office díky filtrační konvicí Glass Jug značky Brita, se kterou si čistou vodu vychutnáte při každém doušku. Moderní vodní filtr Brita Maxtra Pro zbavuje tekutinu vodního kamene, olova, mědi, pesticidů, léčiv, mikroplastů nebo také chlóru, který značně ovlivňuje její chuť. Díky technologii PerfectFit navíc stačí jen 5 minut a můžete nalévat. Chuť čerstvě přefiltrované vody je k nezaplacení! S optimální a včasnou výměnou filtru vám pomůže intuitivní semafor LED indikátoru umístěném na odklopném víku. Čistý a jednoduchý design se světlými prvky modré barvy bude na vašem pracovním stole navíc působit jako stylová dekorace. Filtrační konvici z odolného borosilikátového skla o objemu 2,5 l zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk.

Villeroy--Boch-Lave-beige-kameninov-lek-na-kvu-019-l-Potten--Pannen--Stank-470-K Villeroy & Boch, Lave beige kameninový šálek na kávu, 0,19 l
Káva jako odměna za dobře odvedenou práci. Co takhle si ji vychutnat stylově pomocí jedinečných šálků z dílny německé porcelánky Villeroy & Boch? Hrnky o užitném objemu 0,19 l vás zaujmou především pro svůj originální rustikální design, jemuž vládnou béžové a modré odstíny. Kameninové nádobí zdobí speciální reaktivní glazura, díky které je každý kus skutečným originálem. Po vypálení se totiž jednotlivé barvy a textury projevují různě, proto ani výsledný vzhled není jednotný. Dopřejte si dávku kofeinu během pracovní pauzy v autentických šálcích německé kvality. K dostání v prodejnách Potten & Pannen – Staněk.

Kusmi Tea, Sypaný zelený čaj na zrychlení metabolismu Minceur Ritual, kovová dóza 100 g
Celý den před obrazovkou, kdy jediným pohybem je cesta do kuchyně a zpět. Během těchto chvílí bude vaší oporou sypaný čaj Minceur Ritual od proslulé francouzské značky Kusmi Tea, který účinně zlepšuje metabolismus a pomáhá s oxidací nežádoucích tuků. Buďte efektivní, i když zrovna sedíte u počítače! Klinicky ověřená směs zeleného čaje, maté a přírodního aroma z třešní a jahod je bohatá na antioxidanty a aktivní látky, díky kterým je hubnutí a spalování o to jednodušší. Dopřejte si až 6 šálků čaje s blahodárnými účinky a dokonalou chutí. Praktickou kovovou dózu, která obsahuje 100 g čajové směsi, zakoupíte v prodejnách Potten & Pannen – Staněk.

KitchenAid-Topinkovatoustova-5KMT21092pltkov-ern-matn-Potten--Pannen--Stank-4-990-K KitchenAid, Topinkovač/toustovač 5KMT2109, 2plátkový, černá matná
Snídaně dělá den. Než proto usednete k pracovnímu stolu a pustíte se do plnění neodkladných povinností, potěšte své chuťové pohárky dokonale křupavým ještě teplým toastem doplněným o vaječnou omeletu a zralé avokádo. S přípravou vám pomůže stylový toustovač od věhlasné značky KitchenAid. Máte rádi jemně opečené pečivo, nebo jste spíše fanoušek pořádně křupavého krajíce? Díky 7 stupňům opečení vám kuchyňský pomocník připraví toast přesně podle vašich představ, a to hned dvakrát! Toustovač je totiž vybaven o 2 opékací mřížky, které jsou dostatečné dlouhé a široké, aby zvládly opéct klidně i pravý řemeslný kváskový chléb. Kromě opékání nabízí také rozmrazování, rychlý ohřev a funkci keep warm, která udržuje pečivo teplé po dobu 25 sekund. Tak vzhůru do přípravy snídaně šampionů! Celokovový topinkovač v nejen matně černém provedení naleznete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk.