Loading color scheme

Zrozencům ve Vahách darujte šperky s turmalínem a perlou

Zlat-pvsek-se-symboly-znamen-zvrokruhu-Vhy-eppicz-10-720-K Lidé narození ve znamení Váhy (23. září – 22. října) jsou známi svou touhou po harmonii, kráse a vyváženosti. Jsou často okouzlující, laskaví a mají vytříbený vkus. Při výběru šperku pro Váhu je důležité zaměřit se na estetiku a jemnou eleganci. K Vahám se hodí turmalín, safír i perla.

Drahokamy, které Váhám sedí, jsou růžový turmalín a safír. Růžový turmalín symbolizuje lásku a soucit, což odpovídá srdečné povaze Váhy. Safír, kámen moudrosti a pravdy, je zase perfektní volbou pro posílení jejich smyslu pro spravedlnost a vyváženost.

Váhy ocení šperky, které jsou rafinované a přitom ne příliš nápadné – jednoduché náušnice s drahokamem, jemné náhrdelníky nebo náramky s decentními detaily. Radost jim proto rozhodně udělá decentní stříbrný nebo zlatý medailonek zdobený znamením vah.

Pokud chcete udělat radost Váze, volte šperky, které ztělesňují jemnost a rovnováhu. Darujte své blízké Váze šperk, který potěší její přirozenou touhu po kráse, vizuální harmonii a kvalitě.

Zaujaly vás naše šperky? Rádi vám je vypůjčíme na focení. V případě zájmu o zápůjčku nebo s jakýmikoli jinými dotazy se na mě prosím obraťte.